top of page
Teenagers hiking

Terug bewuster naar nieuwe wegen gaan kijken, je bewust zijn dat er ook andere wegen zijn en dat je daar allerlei moois en unieks kan ontdekken.

Katleen (over luisteroefeningen)

Liesbeth brengt je op meesterlijke wijze in contact met jezelf, met wat je belangrijk vindt en met je essentie. Haar warme stem schept een veilige omgeving waarin je jezelf kan verkennen, en waarin je ook de onbekende gevoelens (durf ik mijn verlangen of dromen vervullen?) beetje bij beetje kan toelaten.

Tom

Naar Liesbeth stappen voelde heel laagdrempelig.

Laura (studiekeuzebegeleiding)

Het traject met Liesbeth helpt me om niet in mijn valkuilen te trappen. Ik ben zeer tevreden over deze begeleiding.

Nele (loopbaanbegeleiding)

Het was een heel mooie belevenis om dit samen met andere leidinggevenden te delen. Het was een interessante oefening die je leert om vanuit een ander perspectief te kijken. Mooi hoe jij deze cursus vorm hebt gegeven.

Marc (workshop systemisch leiderschap)

Play in the forest
Dandelion Fields

Ik heb het traject als nuttig en krachtig ervaren. Het gaf me tools om aspecten die ik al heel lang met me meedraag te kunnen loslaten. Wat ik erg knap en indrukwekkend vond is de inschatting van de situatie door Liesbeth. Ook de warme, persoonlijke aanpak werkte prima. 

MVR (personal coaching)

Het was fijn om het traject in de buitenlucht te doen. Het gaf enerzijds rust en anderzijds beweging. De praktische aanpak was voor mij belangrijk. Door praten aan te vullen met doe-opdrachten vond ik meer inzichten en kon ik kleine stappen zetten.

Nele (personal coaching)

bottom of page