top of page
avontuur.jpg

Ontdekkingstocht
'In eigen kracht'

Verlang je naar meer flow in je leven? 

Ben je die mallemolen moe en heb je zin om meer te doen wat betekenis geeft?

Heb je de indruk niet vooruit te kunnen of ergens tegenaan te lopen zonder dat je weet wat dat is?

Voel je dat er meer in je zit dan je nu laat zien en verlang je ernaar dit naar buiten te brengen? Dat jouw vuur volop kan branden in plaats van op waakvlam staan?

 

Dit traject geeft zuurstof aan je waakvlam. Je maakt contact met je verlangen, dat wat je echt wil en waar je warm van wordt. Je maakt diepgaander kennis met jezelf en maakt kennis met je patronen die je soms in de weg staan. Je ontdekt wat betekenis geeft en dat geeft richting. Kwaliteiten en patronen worden zichtbaar. Naast diepgang is er ook plezier, nodig om je levenssprankel te voeden. Dit alles doen we zoveel mogelijk in een natuurlijk kader.

 

 

Deze tocht geeft je meer zuurstof en energie. Vertrouwen dat er meer is om voor te leven. Je voelt dat jij impact kan hebben op jouw eigen leven. De tocht helpt je jouw eigen richting uit te gaan. Richtinggevend. Betekenisvol. Verlangend. Vrij. Een eerste stap van een mooie ontdekkingsreis…

Bekijk ook deze video: 

Wild Nature
Wil jij in contact komen met je levenssprankel en in je kracht staan?
 

Voor wie?

Deze ontdekkingstocht is er voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Die met een open blik wil kijken naar zichzelf. Die houdt van beweging in de natuur. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar avontuur. Om zo meer in je eigen kracht te staan.

 

Wat kan je verwachten?

 • Een kennismakingsgesprek (1u)

 • Individueel traject van 5 sessies (2u begeleiding per sessie) waarin je op zoek gaat naar wat jij te doen hebt, waarin je in contact komt met je verlangen, waarin we rust en ruimte zoeken in de natuur, waarin je je belemmeringen en patronen tegenkomt, waarin je nieuwe moed verzamelt, waarin je stappen zet naar je toekomst, waarin je jezelf beter leert kennen

 • Individuele opdrachten tussendoor

 • Al wandelend kom je als vanzelf in beweging, ook mentaal

 • In een natuurlijke omgeving, samen te bepalen

Inschrijven

In the Woods

Ga je deze persoonlijke ontdekkingstocht graag aan? Dat kan!

Wanneer? wanneer jij er klaar voor bent

Waar? op een buitenlocatie bij jou in de buurt

Prijs? 100 euro per sessie

.

Over de begeleiding

Ik geloof dat jij ertoe doet en meer impact kan hebben, als je meer zuurstof geeft aan die waakvlam. Dat er meer is om voor te leven, op een duurzamere en gelijkwaardige manier. Met meer verbondenheid, meer vrijheid, meer op ieders tempo. En dat we dit kunnen bereiken als ieder zijn of haar plek inneemt en zijn eigen weg bewandelt.

Tijdens mijn 45 levensjaren heb ik al een heel pad afgelegd. Ik vind het belangrijk om wat ik in mijn rugzak meedraag ook zoveel mogelijk in te zetten. Dat toon ik vooral in de manier waarop ik mijn traject uitzet. Kenmerkend hieraan zijn:

 • Dynamisch. Ik hou van bewegen, zowel fysiek als mentaal.

 • Evenwicht in diepgang en plezier. Beiden zijn nodig om verbinding te creëren. Mijn sensitiviteit en enthousiasme helpen mij hierbij.

 • Eigen creatieve invulling van oefeningen.

 • Zoveel mogelijk buiten-zijn. In verbinding met de natuur vind ik rust, ruimte en zuurstof.

 • Be-leven. Altijd in voor een avontuur.

 • Hier en nu. Met de voeten op de begane grond. 

Nog vragen of graag meer informatie?

 

Laten we erover praten:

Sparkler
bottom of page