top of page
Hikers in Mountainous Landscape

Persoonlijk leiderschap
3-daags groepstraject

De veranderende maatschappij vraagt andere structuren, een andere vorm van leiderschap waarbij autoriteit aan belang afneemt. Er wordt meer verantwoording gevraagd aan leidinggevenden, het wordt eigenlijk minder simpel om 'te blijven staan'. Structuren worden ook complexer. Dat vraagt persoonlijk leiderschap. 

Daarnaast voelen we dat er polariteiten zijn; niet alleen op grote schaal (economische en maatschappelijke uitdagingen zoals klimaat voor/tegen, diversiteit zij/wij, kloof arm/rijk, demografisch jong/oud, …) maar ook op kleine schaal (conflicten op de werkvloer) en die kunnen niet opgelost worden zonder respect voor de ‘andere kant’. Het is tijd om onze angsten onder ogen te zien en ook dat vraagt persoonlijk leiderschap. Kunnen we deze ‘andere’ insluiten i.p.v. uitsluiten in een (al of niet persoonlijk) conflict?

Persoonlijk leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven en dat autonoom vormgeven. 

Dit houdt zelfkennis in, weten welke richting je opgaat, je angsten en behoeften onder ogen zien en een eerlijke inkijk naar binnen nemen.

Tijdens dit traject leer je op een andere manier naar jezelf en anderen kijken. Het is een weg die je hele leven kan beslaan. Het is een avontuur. Dus na 3 dagen ga je niet alles weten. Maar het geeft inzichten, extra perspectief, inkeer naar binnen, bewustzijn, … zodanig dat we sterker kunnen staan (in welke rol dan ook). En bewuster onze verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Moedig zijn en kwetsbaarheid tonen gaan hierbij hand in hand. 

Jogging
Wil jij de leiding nemen over jouw leven?
 

Voor wie?

Voor beginnend leidinggevenden, voor iedereen die werkt met/voor mensen, voor iedereen die verantwoordelijkheid wil opnemen voor zijn eigen rol. Dit traject is er voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Die met een open blik wil kijken naar zichzelf en anderen. Die houdt van beweging in de natuur. Voor iedereen die de moed heeft om zijn persoonlijk leiderschap vorm te geven. 

Wat kan je verwachten?

 • Kennismakingsgesprek

 • Driedaags traject waarin je je sterktes en waarden ontdekt zodat je je sterktes kan inzetten en je kan leven naar je waarden. Waarin je je eigen valkuilen en uitdagingen erkent. Waarin je je patronen en dynamieken in onderlinge relaties onder ogen leert zien. Waarin je gaat kijken naar wat nodig is om los te laten of disloyaal te zijn. Welke blokkades jou in de weg staan, en welke hulpbronnen jou hierin helpen 

 • Elke dag komen we fysiek in beweging (wandelen). Voor en/of na zijn er groepsgesprekken, opdrachten en genoeg tijd voor zelfreflectie tijdens de wandelingen of 's avonds

 • Combinatie van systemisch werkervaringsgericht werken en beweging, natuur en groep als middel om het doel te bereiken

 • In groep ervaar je je plek en leer je van elkaar

 • Heerlijke en duurzame maaltijdenOp een gezellige locatie in een natuurlijke omgeving

Inschrijven

ontdekkingstocht juli.png

3-daagse persoonlijk leiderschap - in kleine groep

Data en locatie voor 2023 worden nog bekeken.

Contacteer me gerust voor meer informatie.

.

Over de begeleiding

Mijn missie is mensen in beweging brengen naar dat wat ze te doen hebben. Opdat ze zich ten volle kunnen laten zien. Want ik geloof dat wanneer iedereen zijn plek inneemt (en daar zijn verantwoordelijkheid voor neemt) er meer tevredenheid is, meer respect voor anderen en de natuur. Met meer verbondenheid, meer vrijheid, meer op ieders tempo.

Tijdens mijn 45 levensjaren heb ik al een heel pad afgelegd. Ik vind het belangrijk om wat ik in mijn rugzak meedraag ook zoveel mogelijk in te zetten. Dat toon ik vooral in de manier waarop ik mijn traject uitzet. Kenmerkend hieraan zijn:

 • Dynamisch. Ik hou van bewegen, zowel fysiek als mentaal.

 • Evenwicht in diepgang en plezier. Beiden zijn nodig om verbinding te creëren. Mijn sensitiviteit en enthousiasme helpen mij hierbij.

 • Eigen creatieve invulling van oefeningen.

 • Zoveel mogelijk buiten-zijn. In verbinding met de natuur vind ik rust, ruimte en zuurstof.

 • Be-leven. Altijd in voor een avontuur.

 • Hier en nu. Met de voeten op de begane grond. 

Interesse of nog wat vragen?

 

Laten we erover praten:

Als eerste op de hoogte van nieuwtjes?

 

Schrijf je in op de VIP-lijst zodat ik je op de hoogte kan brengen van alle nieuwtjes en kortingen!

Sparkler
bottom of page