top of page
Hikers in Mountainous Landscape

Persoonlijk leiderschap
Groepstraject

De veranderende maatschappij vraagt andere structuren, een andere vorm van leiderschap waarbij autoriteit aan belang afneemt. Er wordt meer verantwoording gevraagd aan leidinggevenden, het wordt eigenlijk minder simpel om 'te blijven staan'. Vraagstukken worden ook complexer. Er komt heel wat informatie op ons af. Er gebeurt heel veel op korte tijd. Dat vraagt persoonlijk leiderschap. Niet enkel van leidinggevenden, ook van werknemers. 

Vooral voor jonge werknemers die nog maar net de stap hebben gezet naar de arbeidsmarkt of jonge leidinggevenden die hun weg nog aan het banen zijn in hun nieuwe rol, is het cruciaal om veerkrachtig om te kunnen gaan met die verandering. Daarvoor dienen we ook onze persoonlijke vaardigheden aan te spreken. Skills die we niet in onze professionele opleiding hebben meegekregen, maar vaak nog te ontwikkelen hebben.

Persoonlijk leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven en dat autonoom vormgeven. 

Dit houdt zelfkennis in, weten welke richting je opgaat, je angsten en behoeften onder ogen zien en een eerlijke inkijk naar binnen nemen.

Hiertoe bied ik een traject 'persoonlijk leiderschap' aan. Tijdens dit traject leer je op een andere manier naar jezelf en anderen kijken. Het biedt inzichten, extra perspectief, inkijk naar binnen, bewustzijn, … zodanig dat we sterker kunnen staan (in welke rol dan ook). En bewuster onze verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Moedig zijn en kwetsbaarheid tonen gaan hierbij hand in hand. 

Jogging
Wil jij de leiding nemen over jouw leven?
 

Voor wie?

Voor beginnend leidinggevenden, voor iedereen die werkt met/voor mensen, voor iedereen die verantwoordelijkheid wil opnemen voor zijn eigen rol. Dit traject is er voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Die met een open blik wil kijken naar zichzelf en anderen. Die houdt van beweging in de natuur. Voor iedereen die de moed heeft om zijn persoonlijk leiderschap vorm te geven. 

Wat kan je verwachten?

 • Kennismakingsgesprek

 • Driedaags traject waarin je je sterktes en waarden ontdekt zodat je je sterktes kan inzetten en je kan leven naar je waarden. Waarin je je eigen valkuilen en uitdagingen erkent. Waarin je je patronen en dynamieken in onderlinge relaties onder ogen leert zien. Waarin je gaat kijken naar wat nodig is om los te laten of disloyaal te zijn. Welke blokkades jou in de weg staan, en welke hulpbronnen jou hierin helpen 

 • Elke dag komen we fysiek in beweging (wandelen). Voor en/of na zijn er groepsgesprekken, opdrachten en genoeg tijd voor zelfreflectie tijdens de wandelingen of 's avonds

 • Combinatie van systemisch werkervaringsgericht werken en beweging, natuur en groep als middel om het doel te bereiken

 • In groep ervaar je je plek en leer je van elkaar

 • Heerlijke en duurzame maaltijdenOp een gezellige locatie in een natuurlijke omgeving

Inschrijven

ontdekkingstocht juli.png

3-daagse persoonlijk leiderschap - in kleine groep

Op dit moment staan er nog geen nieuwe leiderschapstrajecten gepland. 

Contacteer me gerust voor meer informatie.

.

Over de begeleiding

Mijn missie is mensen in beweging brengen naar dat wat ze te doen hebben. Opdat ze zich ten volle kunnen laten zien. Want ik geloof dat wanneer iedereen zijn plek inneemt (en daar zijn verantwoordelijkheid voor neemt) er meer tevredenheid is, meer respect voor anderen en de natuur. Met meer verbondenheid, meer vrijheid, meer op ieders tempo.

Tijdens mijn 45 levensjaren heb ik al een heel pad afgelegd. Ik vind het belangrijk om wat ik in mijn rugzak meedraag ook zoveel mogelijk in te zetten. Dat toon ik vooral in de manier waarop ik mijn traject uitzet. Kenmerkend hieraan zijn:

 • Dynamisch. Ik hou van bewegen, zowel fysiek als mentaal.

 • Evenwicht in diepgang en plezier. Beiden zijn nodig om verbinding te creëren. Mijn sensitiviteit en enthousiasme helpen mij hierbij.

 • Eigen creatieve invulling van oefeningen.

 • Zoveel mogelijk buiten-zijn. In verbinding met de natuur vind ik rust, ruimte en zuurstof.

 • Be-leven. Altijd in voor een avontuur.

 • Hier en nu. Met de voeten op de begane grond. 

Interesse of nog wat vragen?

 

Laten we erover praten:

Als eerste op de hoogte van nieuwtjes?

 

Schrijf je in op de VIP-lijst zodat ik je op de hoogte kan brengen van alle nieuwtjes en kortingen!

Sparkler
bottom of page